Over ons

Simone’s Glutenfree Bakery is een familiebedrijf, dat is opgericht op 10 augustus 2011.

Een lid van onze familie kwam er enkele jaren geleden achter dat zij coeliakie heeft en moet sindsdien glutenvrij eten. Zoals zij als geen ander weet, is uit eten gaan met een glutenallergie zeer lastig, omdat het vaak niet mogelijk is of omdat er geen zekerheid is dat het eten glutenvrij is.

Simone, haar moeder (nu directrice van het bedrijf) besloot zich te verdiepen in het bakken van glutenvrije producten. Door het volgen van verschillende bakcursussen via de Coeliakievereniging werd zij hier erg goed in en na enige tijd besloten wij te gaan samenwerken met Mexicaans restaurant El Popo in Deventer (Overijssel), een restaurant waar wij vaak komen omdat zij een lekkere glutenvrije kaart hebben. Simone’s Glutenfree Bakery was geboren!

In samenwerking met El Popo hebben wij er toen voor gezorgd dat de glutenvrije kaart die zij al hadden werd uitgebreid. Ook zijn wij onder andere gaan leveren aan lunchroom No. 11 en Brood van Joop (beide tevens in Deventer). Alle chefs die bij de restaurants werken waarmee wij een samenwerkingsverband hebben hebben veel verstand van glutenvrij en niet-glutenvrij eten, en hameren er ook bij (nieuwe) werknemers op waar op gelet moet worden als er een glutenvrije gast aan tafel zit.

Onze missie is om horecaondernemingen in Overijssel en omgeving te helpen met het aanbieden van glutenvrije gerechten, zodat glutenvrij uit eten gaan niet langer een probleem is!

Advertenties