Huis Vermeer

Het restaurant:

In het restaurant bent u zeven dagen per week van harte welkom voor een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak, (zakelijke) lunch, smaakvol diner of voor een borrel met (of zonder) een heerlijk borrelplateau. De keukenbrigade werkt met uitsluitend verse en vaak lokale producten (waaronder die van Simone’s Glutenfree Bakery) en staat voor kwaliteit. Enkele voorbeelden zijn de verse huis gerookte zalm en huis gedraaid roomijs.

Vanaf 1 maart 2017 werkt Huis Vermeer met een culinair Maandmenu – de “Chef’s Selections” – waarin u zelf de volgorde en de gerechten kunt bepalen. Chef Brian van de Steeg zal u elke maand opnieuw gaan verrassen met heerlijke lekkernijen die hij en zijn keukenteam voor u zullen bereiden.

Het hotel:

De vier-sterren hotelkamers zijn van vijf-sterren koninklijke grandeur.
Grand Boutique Hotel “Huis Vermeer” telt negen kamers en twee suites op de eerste en tweede verdieping welke uiteraard zowel met de trap als met de lift te bereiken zijn.
Alle kamers hebben een eigen unieke uitstraling en zijn deels ingericht met 18e-eeuws antiek wat helemaal past bij de beleving en geschiedenis van het pand. De kamers zijn voorzien van op maat gemaakte, speciaal voor ons ontworpen vloerbedekking en gordijnen van de allermooiste materialen.

Adres: Grote Kerkhof 9, Deventer